Varto İyilik Topluluğu’ndan “Kan Dostum” Kampanyası

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalar yürüten Varto İyilik Topluluğu, “Kan Dostum” sloganıyla kan bağışı gerçekleştirerek bir gün içinde en çok kan bağışı yapılan kampanyaya imza attı.

1 gün içinde yapılan en çok bağış

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Varto İyilik Topluluğu, Kızılay Muş Şubesi ile ortak bir çalışmaya imza atarak kan bağışı etkinliği düzenlendi. 11 Mart Çarşamba günü “Kan Dostum” sloganıyla külliyemizde düzenlenen bağış, bir gün içinde en çok kan bağışı yapılan kampanya olarak kayıtlara geçti. Akademik, idari personelimizin ve öğrencilerimizin yoğun bir katılım gösterdiği bağış kampanyasında Varto Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nevin Turan Özek ve Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Murat Kaymaz yer aldı.