Varto MYO’da “Girişimcilik ve Kariyer Planlama” Semineri

Varto Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) “Girişimcilik ve Kariyer Planlama” semineri düzenlendi. Varto MYO daveti ile 17 Aralık Salı günü gerçekleştirilen seminerde konuşmacı olarak Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARGEM) müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zeliha Tekin yer aldı. Seminere, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Mirze ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Murat Kaymaz’ın yanı sıra akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Seminer kapsamında Spor Yönetimi ve Optisyenlik Programı öğrencilerine kariyer, girişimcilik ve motivasyon konularında bilgi verilerek öğrencilerin mezun olduktan sonra girişimcilik konusunda neler yapabileceklerine dair uygulamalı örnekler verildi.

Seminer, “İşini Bilmenin Bedeli”, “Hayatın Değeri”, “Fırtına Çıktığında Uyuyabilmek” “Vagon İkilemi”  hikayelerine dayalı kariyer planlama ve kariyer seçimi konularının anlatımının ardından sona erdi.