Varto İyilik Topluluğu Kulübü Kuruldu !!!

Üniversitemiz senatosunun aldığı kadar ile Varto Meslek Yüksekokulu öncülüğünde kurulan “Varto İyilik Topluluğu” sosyal faaliyetlerine başladı. Topluluk, sosyal sorumluluk bilinci ve misyonu doğrultusunda ilk olarak 12 Aralık Perşembe günü Muş Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Ziyarete Varto Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Nevin Turan Özek, Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Murat Kaymaz, Varto MYO akademik personeli ve topluluk üyesi öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin gelişimine katkı sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette ihtiyaç sahibi özel öğrencilere kışlık bot, atkı ve bere takımları hediye edildi. Verilen hediyelerden dolayı oldukça mutlu olan öğrenciler, topluluk üyeleriyle birlikte müzik eşliğinde oyunlar oynayarak renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Minik kardeşleri ile bir dahaki buluşmaya kadar aralarına soğukluk girmesine izin vermek istemeyen öğrencilerimiz, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını belirterek düzenli olarak ziyarete devam edeceklerini ifade etti.