Meslek Yüksekokulumuzda “Stres Teorileri ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” Semineri

Meslek Yüksekokulumuzda “Stres Teorileri ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” konulu gelişim semineri düzenlendi. Öğr. Gör. Mehmet Uçar tarafından, ara sınavlar öncesi öğrencilerin motivasyonunu ve başarı düzeylerini arttırmak amacıyla verilen seminere öğrenciler katılım gösterdi.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan seminer hakkında konuşan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Nevin Turan Özek, ‘‘Yeni bir okul olmamıza rağmen çok hızlı gelişiyoruz. Öğrencilerimizi farklı konular ve alanında uzman isimlerle bir araya getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu gelişimde katkısı olan başta Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’a ve diğer tüm paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.