Varto Meslek Yüksekokulumuz Personeli Kahvaltıda buluştu

Varto Meslek Yüksekokulumuz personeli, Müdür Yardımcılığı Görevinden ayrılan Öğr. Gör. Arif KARADAĞ’ a veda kahvaltısında buluştu. Yüksekokul Müdürü Sayın Doç. Dr. Nevin TURAN ÖZEK Meslek yüksekokulumuzun kuruluşunda büyük emekleri olan Sayın Karadağ’a teşekkür edip, Müdür Yardımcılığı görevine atanan Öğr. Gör. Fatih MİRZE’ ye ise yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu. Ayrıca kahvaltı ortamında bir araya gelen akademik personelimiz arasında iletişimin ve koordinasyonun gelişmesi ayrıca kurumsal aidiyet duygusunun pekiştirilmesi adına düzenlenen etkinlikte, öğrencilerimizin bilgi düzeylerini ve akademik başarılarına katkı sağlamak üzere gerçekleştirilmesi planlanan seminer ve konferanslar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.